Affärsplanen med styrkort

Affärsplanen med styrkort

av Leif Andersson och Jan-Erik Lundström

Denna bok är avsedd för alla som är intresserade av att arbeta fram eller se över sin affärsplan eller verksamhetsplan, och som också behöver en metod för att genomföra planen i praktiken.

Den är skriven av Leif Andersson och Jan-Erik Lundström, som båda har lång teoretisk och praktisk erfarenhet av sådant arbete.

Affärsplanen med styrkort© är en modern bok, som kombinerar extrem kundfokusering med effektivt internt arbete. Den tjänar dels som hjälp vid utvecklingen eller revideringen av hela den strategiska planeringen, dels hjälper den till att säkerställa bästa möjliga delaktighet och engage­mang hos medarbetarna. Det viktigaste verktyget som används för detta ändamål är Balanserade styrkort, som ger en enastående bra översikt över hela verk­samheten och som genom sin enkelhet är lätt att använda i all kommunika­tion. I Anderssons och Lundströms tappning är begreppet Balanserade styrkort utvidgat till att inte bara omfatta förändringsarbetet, utan även var­dags- och kvalitetsarbetet.

Boken är spiralbunden i ett lätthanterligt A5-format.

Pris

215 kronor inkl moms. Fraktkostnad tillkommer.

Affärsplanen med styrkort blev en försäljningsraket

Kanske inte så konstigt med tanke på att den metod som boken beskriver – balanserad styrning på individnivå – symboliseras av en raket.

Författarna leder konsultgruppen Futureyes som bland annat utbildat cirka 200 företag i Stockholmsregionen.

 

Raketen