Blanketter

Genom att erbjuda ifyllnadsbara blanketter på er hemsida gör ni det enkelt för besökaren. Våra blankettmallar sparar tid för både er och besökaren. De behöver inte längre ta sig till en fysisk plats utan kan i lugn och ro fylla i PDF-blanketten och skriva ut den. En tillgänglighetsanpassning som alla tjänar på!

Consensis hjälper er med

Att skapa förtroende

Enhetliga blanketter i pdf- eller Office-kompatibelt format med stilren design ger positiva signaler till användaren och skapar nya förutsättningar.

Blankettmall med verktyg som underlättar

Vi bygger er blankettmall med färdiga funktioner. På så sätt kan ni enkelt utveckla nya blanketter anpassade till er profil  på egen hand.

Anpassning till er profil

Givetvis erbjuder vi hjälp med att anpassa även blanketternas layout till er profil.

Anpassning av egna blanketter

Ni kanske redan har blanketter där ni är nöjda med innehållet, men som inte är ifyllnadsbara eller anpassade till er profil. Vi hjälper er att skapa förusättningar för att hela ert blankettsystem ska bli funktionellt och enhetligt.

Ifyllnadsbara pdf-blanketter och tillgänglighetsanpassning

Formatet pdf skapas från en Word-fil.  Vill ni kunna erbjuda även ifyllnadsbara och tillgänglighetsanpassade pdf-blanketter så står vi gärna till tjänst. Programvaran Adobe Acrobat är vår specialitet.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för eventuella prisförslag eller med frågor om våra produkter!