Mallsystemet uniForm®

uniForm® är vårt egenutvecklade mallsystem som innehåller strategier, metoder och verktyg som säkerställer din organisations dokumentprofil samtidigt som det underlättar en effektiv dokumentproduktion. I systemet kan du enkelt skapa attraktiva dokument med hjälp av våra mallar för bland annat Word, Excel och PowerPoint.

Utvecklings- och administrationsverktyg

Mallsystem kan vara svåra att administrera och ta lång tid att utveckla om du inte har rätt kunskaper. Med utvecklingsverktyget uniForm® Tailor skapar du enkelt nya Office-mallar baserade på grundmallarna. Verktyget kräver inga programmeringskunskaper för att skapa mallar med full funktionalitet.

Innehållsmallar baseras på grundmallarna

Verktyget uniForm® Admin använder du för att ändra mallarnas variabla innehåll, till exempel avdelningar, faxnummer och besöksadresser.

Anpassad språkmodul

Du behöver inte använda specifika mallar beroende på vilket språk du vill använda i ditt dokument. Mallsystemet innehåller en modul som automatisk sköter språkhanteringen.

Krokoms kommun, som är en del av de samiska förvaltningsområdet, var först ut med att lägga till ett minoritetsspråk i sitt mallsystem. De kan, förutom svenska och engelska, nu också välja samiska för sina dokument.

Strukturera och definiera

Med vår egenutvecklade analysmetod hjälper vi dig att ta fram en struktur för dina Word-, Excel- och PowerPoint-mallar samt att definiera grundmallar.

Layout och information är separerat

Informationen finns endast i en upplaga i systemet. Det innebär att om du behöver ändra till exempel en besöksadress så tar ändringen endast några minuter och det slår igenom i alla mallar.

Dokumenthantering med uniForm

Mallsystemet uniForm® är förberett att agera som en modul till marknadens olika applikationer för dokumenthantering. Till exempel Share Point Portal server, Platina, W3D3 med flera.

Ta en titt på sidan eller kontakta oss för att lära dig mer om vårt mallsystem.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för eventuella prisförslag eller med frågor om våra produkter!